GAZDIK MONDTÁK

"Folyamatosan követem az újabb nyuszikák fotóit. És be kell látni hogy nagyon szép az összes. Egészségesek, kis élettel teliek. Sajnos sok ismerősömnél tapasztalom hogy máshonnan szerzett kisnyuszijukkal nincs meg az a bizonyos kötelék. Ám az én kisnyuszim és köztem megvan. Saját kis személyisége van és megvagyok bizonyosodva róla hogy ez a Tenyésztő remek munkájának a gyümölcse!!! Köszönöm
"

T. Fanni "Ha van "Boldog Nyuszik Otthona" az a Flower Power. Innen jött az én gyönyörű kislány nyuszim, az örök aktív és boldog Puszedli. Egy olyan csodát kaptunk tőlük, amit nem is tudtam hogy hiányzik az életemből. Egy kedves, szeretetteljes segítőkész család tagja lettem azáltal hogy tőlük hoztam el az örök zümmögő aktív kislányom. Kedvesek, segítőkészek, boldog vagyok hogy ismerem őket. Az összes nyuszit elhoznám tőlük, csak már nincs hely rá ! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket! "

F.  Béla


"Gyönyörű nyuszijaik vannak és azt hiszem, hogy az oldalról is könnyen kiderül, hogy csodálatos helyük van és nagyon szeretik is őket. Raffaello nyuszink az első másodperctől kezdve megbízott bennünk, nagyon szelíd és mindig vidám kis fickó. 

Ha egy kiegyensúlyozott, szelíd, jókedvű és egészséges kis nyuszit akarsz, akkor jó helyen jársz! "

B. Tibor

"Azt gondolom hogy a világ legboldogabb és kedvesebb nyuszikái vannak a tenyészetben! Én imádom a tényt, hogy egy kicsi lány és az anyukája teljes szívükkel szeretik és gondozzák a nyuszikat hogy azok boldogok legyenek míg megtalálják a jövendőbeli anyuszit és apuszit. Én a legnagyobb kincsem köszönhetem a Flower Power tenyészetnek, Vincentet. A legédesebb lobogó fülű kis babám. Az első pillanattól imádom amint megláttam és köszönöm az összes segítséget és támogatást. Azt, hogy nem engedtétek el a kezünk és továbbra is kontaktban vagyunk. Bármi kérdésem van készségesen álltok hozzám. Ezért és hogy neveltetek nekem azt én kicsi babám örökké hálás leszek. Ti vagytok a legjobbak. "

Cs. Nikolett

"A Flower Power tenyészetet ismerősök ajánlották, ahonnan aranyos, egészséges és okos kis nyuszik, szobatisztán kerülnek ki. Innen van a mi kis gyönyörű Jupiterünk, a lányom kedvence.
Ő nem egy háziállat hanem egy családtag.
Ahogy Andi foglalkozik a nyuszikkal és nyomon követi a fejlődésüket nap mint nap az egyszerűen csodálatos.
Mindenkinek szívből ajánlom ezt a tenyészetet."

J. Kata


"A legjobb dolog volt, hogy titeket választottunk! Gyönyörű és szeretettel teli nyuszit kaptunk! Igazi családtag lett.
Mindig követem az újabb kisnyuszikat és mindig olyan szépek. 

Köszönöm nektek, hogy ilyen szép nyuszikákat adtok nekünk.
Mindenkinek csak ajánlani tudom."

L. Dóra


"Sziasztok! Teljes szívemből ajánlom a nyuszkó tenyészetet! Gyönyörű, szeretni való, okos, ügyes nyuszik születnek. A tenyészetet vezető Andi nagyon segítőkész, bármikor fordulhattam/ok hozzá segítségért ha "kis" dolgok is megijesztenek és aggodunk a picikénkért. Sokat olvasok más helyeken vásárolt nyuszikról, akiknek sorozatban valami betegségük van. Természetesen ez valamikor "gazdi" hiba is (ha nem egzos dokihoz viszi). A Flower Power Bunnies tenyészetben a legjobb tudásom szerint nem volt ilyen. "Szerelem első látásra" !!! "

R. Annamária

"A világ leghuncutabb kis nyusziját kaptam a Flower Powertől.
Nagyon kedves, eleven, egészséges, kézhez szoktatott, csupa szív, puszi osztó és nagyon jó társa a másik szerelem nyuszinknak. Első pillanattól tapasztaltam, hogy Andi nagyon sokat foglalkozott vele. Amikor idekerült egyből alkalmazkodott hozzánk, nagyon szelíd volt, ragaszkodó. Ő a mi kis gyöngyszemünk. Szívből ajánlom Andiékat! Nagyon hálásak vagyunk Nekik!  "

P. Anna


"Mi több mint egy éve hoztuk el a nyuszinkat a tenyészettől. Hihetetlenül csodálatos nyuszit kaptunk, egészséges azóta is és ami a legjobb, hogy teljesen kézhez van szoktatva! 

 A tenyészet nagyon segítőkész és rendezett, mindig csodálom a videókat/képeket róla! "

K. Gyöngyi


"Volt már korábban nyuszink, de teljesen más volt jellemre, viselkedèsre, mint a mostani, Tőletek vett kisnyuszi. Nagyon örülök, hogy megtaláltam a Ti tenyèszeteteket. A nyuszi nagyon kézhez szoktatott, kedves és barátságos, már az első perctől fogva, illetve majdnem szobatiszta volt mikor elhoztuk. Érdeklődő, nagyon eleven, viszont este hagy aludni minket. Szóval egy kis kincs, amiért mi mindig hálásak leszünk Heninek, hogy ilyen édes, okos nyuszit nevelt nekünk . Ajánlom bátran Mindenkinek ezt a tenyèszetet. "

B. Fanni 

"Életünk első nyusziját választottuk a tenyészettől. Heni és Andi is az első pillanattól segítőkészek voltak. Nagyon nehéz volt kiválasztani a leendő családtagot, mert mindegyik nyuszi gyönyörű. Beleszerettünk Xerxesbe, és azóta is Imádjuk! Kedves, nyugodt, egészséges nyuszi. Első nyuszis gazdiként rettentő sok kérdésem volt és végtelen türelemmel segítettek. Szinte mindig azonnal kaptam választ. A mai napig is kapcsolatban vagyunk, jó érzés, hogy fontosak számukra a gazdit talált nyuszik is. Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket! Remélem, minden édes kisnyuszi, szerető, gondoskodó gazdira talál."

D. Anita

"A legjobb választás volt a Flower Power Bunnies tenyészet, sok ismerősnek nyugodt szívvel ajánlottuk. Egy gyönyörű, egészséges és nagyon okos nyuszit kaptunk. Teljes vele a család. Gyerekek imádják, csendben van és szobatiszta. Ha ezt valaki előtte mondja, biztosan nem hiszem el. Csodálatos kis állat. 

Hálásak vagyunk érte. "

T. K. Kitti


"Igazi nyusziparadicsom ahol a mi Yoda nyuszink született. Hatalmas helyen szaladgálhatnak a nyuszik, az igazán elhivatott tenyesztőnek köszönhetően. Egy nagyon kedves, kiegyensúlyozott kisnyuszi került hozzánk. Azóta is gyönyörködöm a szebbnél szebb babákban. Yoda 1,5 éves, de azóta is bármilyen probléma esetén fordulhatok Andihoz. Mindig segítőkészen, kedvesen és megnyugtatóan válaszol minden felmerülő kérdésre. Örülök, hogy a Flower Power tenyészetet megtaláltam és innen választottunk családtagot. "

K. F. Krisztina

"Csodálatos nyuszit kaptunk.
Nyugodt, kedves, különleges, egészséges és hihetetlen milyen okos nyuszit kaptunk a flower power tenyészettől.
Ami a legcsodásabb, hogy különösen bújós és simizteti magát.
Köszönet érte!
Ajánlom mindenkinek aki egy szőrgombócról álmodozik.
A kislányom imádós kedvence! "

P. H. Mónika

"Szívből ajánlom Andit és ezt a csoda helyet mindenkinek aki szeretet gombóc nyuszit szeretne választani családtagnak.
Andi gondos, segítőkész, hozzá értő tenyésztő. A nyuszijai imádják, nagyon sokat foglalkozik velük, simizi őket.
Nagyon szépen köszönjük neki Jenesist! "

H. Ágota


"Nagyon sokáig keresgettünk, mire megtaláltuk a Flower Power tenyészetet. Az első perctől kezdve segítőkészek voltak és minden kérdésemre nagyon hamar választ kaptam már az elején. Először fiú nyuszink volt és most is fiút szerettünk volna. De nagyon hamar megváltozott az álláspont miután megláttuk Tesszát a mostani nevén Málnát. Szerelem volt első látásra. Amióta haza hoztuk, szeretettel telt meg az otthonunk. Málna nagyon szeret játszani, rendkívül okos nyuszi és az első perctől kezdve szobatiszta, ami minden gazdi álma. Henitől rengeteg hasznos információt kaptunk és a mai napig, ha kérdéssel fordulok hozzá, mindig számíthatok a segítségére. Szívből ajánljuk mindenkinek, aki hozzáértő és megbízható tenyésztőt keres. "

K. Kata

"A legjobb hely, ahol csak nyuszikat el tudok képzelni! Tényleg csak boldog nyuszik kerülnek Andiéktól a leendő gazdikhoz. 

Puding is egy álomnyuszi, kedves, bújós, az első perctől szobatiszta és 1 örök pusziosztó! 

 Köszönjük Őt Nektek! "

Ny. Rita 

"Amikor eldöntöttük, hogy kisnyuszival bővül a családunk, lázas keresésbe kezdtem, hogy megtaláljam a lehető legédesebb, leggyönyörűbb kisnyuszit. Ez egyszerűen hangzik, hiszen minden kis csöppség cukorfalat, de nem az. Nekem igen is fontos volt egy-két dolog a tenyésztővel kapcsolatban.

Ilyen volt például egy jól átlátható, karbantartott weboldal, ahol megnézhetem a tenyésznyuszikat és az aktuális alom szüleit is.
Ezenkívül érdekelt a tenyésztők Facebook oldala. Így találtam rá a Flower Power Mini Kosorrú Törpenyuszi Hobbitenyészetre. Itt azt vettem észre, hogy rengeteg követője van az oldalnak és csak pozitív véleményeket olvastam.

Külön plusz pont volt, amikor kiderült, hogy ez egy kis közösség, ahol a gazdik kapcsolatban maradtak a tenyésztővel és ennek bizony megvan az oka, hiszen ők mindig ott vannak, ha segítségre van szükség. Így lettem én a világ legédesebb, leggyönyörűbb kisnyuszijának gazdája. A mi kis July/Mollynk minden nap mosolyt csal az arcunkra, igazi kis egyéniség. Imádjuk. Kijelenthettem, hogy nem csak nyuszi imádó lettem, hanem Flower Power rajongó is Szóval, ha igazán jó tenyészetet keresel, akkor most megtaláltad, szívből ajánlom neked."

Sz. Márta


"Sok tenyészetet megnéztünk, mielőtt az akkori Murphyt megtaláltuk a Flower Power tenyészetnél.
Első látásra szerelem lett. Tapasztalt nyusziskent, törekedtünk arra, hogy az új nyuszi biztos helyről legyen, ne egy "nyuszi gyárból".
Nem csalódtunk, mindenben a segítségünkre voltak a kezdetektől, a mai napig is folyamatosan.
Szép nyuszi, jó tulajdonságokkal, nagyon tanulékony. Különleges szín, különleges forma, különleges szerelem lett, a mára mar Sir Cabernet Savignon névre hallgató szépség.
Nagyon köszönjük Flower Power, őrülünk, hogy benneteket választottunk. "

S. Richard

"Életünk első kis nyusziját választottuk ki a Flower Power oldalról, nagyon kedves fogadtatás várt minket mikor hoztuk el gyönyörű Dior nyuszinkat aki a mai napig rengetek szeretet ad és boldogságot a mindennapjainkban. A leghuncutabb és a legszebb nyuszit kaptuk, nagyon szeretjük és köszönjük. "

B. Laura


"Márciusban döntöttem el, hogy szeretnék egy babanyusziról gondoskodni. Amikor teljesen tudatlanul, felszerelés nélkül elkezdtem nézelődni, és megtaláltam a FlowerPower tenyészetet, az oldalon Thor nyuszival, tudtam, hogy bárhogy alakul az életünk, ő a tökéletes választás számomra. Nem ismertem tenyészeteket, de amint megláttam a weboldalukat valahogy éreztem, hogy itt az állatkák nagy szeretetben nevelkednek, ami meg is látszik Thor viselkedésén. Azóta emlegetjük Andit, amióta kis család lettünk a nyuszival, hiszen neki köszönhetően egy szobatiszta, türelmes, nyugodt és a világ leghálásabb nyusziját kaptam, bármikor segítség kell ő egyből meghallgat és segít. Teljes szívemből ajánlom a tenyészetüket, ha egy olyan nyugodt és barátságos kisnyuszira vágytok, mint Thor🤍."

F. Fanni


"A legjobb tenyészet. Nagyon barátságos, kedves nyuszit kaptunk. Andi pedig elképesztően kedves, jóindulatú és nem utolsósorban profi tenyésztő. Minden nyuszija imádja. "

K. Nóra

"Egészséges, vidám, szeretnivaló kisnyuszik, szívét-lelkét beleadó tenyésztő. Köszönjük Millát és a sok segítséget! Ajánljuk mindenkinek"

N. Edina

"Egészséges, eleven, okos nyuszik!"

K. Tamás


"Nagyon segítőkész és hozzáértő tenyészet. Köszönünk mindent."

B. Andrea


"Maximàlis hozzàèrtés.
Köszönünk mindent!"

T. Réka


"Nagyon kedves Andi! Csak ajánlani tudom, gyönyörű kisnyuszink van, annyira boldogok a gyerekeink!!! Segítőkész, hozzáértő Tenyésztő! "

P. Zsuzsanna


"A Flower Power tenyészet a legjobb, örülök , hogy rájuk találtam, Andinak köszönhetjük a drága kis Pamacskánkat, akit nagyon imádunk, egészséges, virgonc, nagyon boldog nyuszika, és persze egy igazi kis rosszcsont nem egy félős nyuszi . Mikor elhoztuk Pamacsot volt lehetőségünk megnézni, a többi nyuszikákat is, mind gyönyörűek voltak, Andinál nagyon jó kezekbe vannak a nyuszik es tényleg mind csodaszépek. Szívből ajánlom, ha tehetném biztos hoznék még el nyuszit. "

Sz.P. Krisztina

"Nagyon hálás vagyok Andinak hogy egészséges, eleven de egy kézhez szoktatott nyuszinak lehetünk gazdái ! Az első perctől kezdve minden kérdésemre kielégítő választ kaptam a mai napig ! A legjobb döntés volt hogy Titeket választottunk ! "

M. Sz. Andrea


"Nagyon nagyon köszönjük ezt a kis csodát, aki lassan egy éves lesz! Borzasztóan élénk kedves és okos. Már az első napokon megbarátkozott velünk, azóta kapott egy karámot is egy kis emelettel amit szívesen használ 😁. Tényleg elmondható, hogy a tőled kikerült kis cukiságok barátságosak, okosak és szobatiszták ami nagy öröm volt nekünk. Csak ajánlani tudjuk ezt a tenyészetet!"

B. Georgina


"Az egyik legjobb tenyészet ❤️
Gyönyörű, boldog, és egészségesek a nyuszik 🥰💖 Minden kérdésre rövid időn belül kedvesen válaszolnak 🙂 Mindkét nyuszim már szobatisztaként, kézhez szoktatva került hozzám 😇 "

P. Szilvia

"Gyönyörű nyuszik, Andi nagyon kedves és segítőkész. 

Köszönet érte, hogy rám bízta Flipet, most már Maszatmanót "

S. Brigitta

"Ha igazán gondos alomból szeretnétek nyuszikat, akkor szívből ajánlom barátnőmék hobbitenyészetét! Szívvel-lélekkel rezdülnek a nyuszikkal, én még nem ismertem olyan embert, aki ennyire szeretné az állatokat!"

R. Melinda

"Első nyuszim a legjobb helyről! Nagyon segítőkészek és szebbnél szebb nyuszik közül lehet válogatni.
Az én drága Bellám nehezen került hozzám de nem bántam meg-sokat segítenek nekem ha bármi kérdés felmerül bennem, ha még hülyeségnek is tűnik a kérdés. Bella egy eleven kis rosszaság de annál szerethetőbb.
Csak ajánlani tudom ezt a tenyészetet tényleg.
Bella szobatisztán került hozzám ami engem is meglepett bevallom, és ez is olyan pozitív volt számomra, mert én több tenyészetet megnéztem és érdeklődtem, de nem sokan voltak ilyen segítőkészek mint ez a tenyészet-mindenre választ kaptam. Tényleg csak ajánlani tudom őket bizalommal!"

Sz. Barbara

"Nagyon sokáig keresgettünk az ország egész területén, míg nem megtaláltuk ezt a szépséget a Flower Power tenyészetben. Nyugodt, kiegyensúlyozott, egészséges, bájos kisfiú nyuszit hoztunk haza! Köszönhetjük a kiváló szakértelemmel, gondoskodással rendelkező tenyészetnek! Szeretünk Harley! "

V. Katalin


˝Életem első nyusziját hoztam el. Teljesen kétségbe voltam esve, igaz van három kutyám, de a nyuszkó ellátása teljesen más. 2020. februárjában elhoztam "Guido" Bogyó, apróka nyuszkót. Egészséges, életvidám, szinte ő tanította meg, hogy is éljünk együtt. Teljesen elmúlt minden félelmem. Egy kis szeretetgombóc. Ha haza jövök, körbeugrál, (ivartalanított) csak épp nem beszél. Tiszta imádás. Nagyon szépen köszönöm Neked Andi, és ha esetleg mégis úgy döntenék, hogy nyuszi, csakis Tőled!˝

O. T. Beatrix

"Andi nagyon kedves, aranyos, segítőkész volt mindenben! Gyönyörű nyulai vannak, csak ajánlani tudom mindenkinek ."

B. G. Vivien 

"Andi egy nagyon kedves, megbízható, segítőkész tenyésztő, csak ajánlani tudom mindenkinek!"

S. Ágnes


"Csak ajánlani tudom! Mi egy nagy nyuszit hoztunk, de egy tündéri szeretet gombóc és elviseli a gyerekek "szeretgetését" is. Imádjuk "

P. Éva

"Csak ajánlani tudom! A legédesebb kisnyuszit hoztam el innen mindenre nyitott kedves okos és egyszerűen gyönyörű! "

H. Melinda

"Jó szívvel ajánlom mindenkinek! Kezdő nyulasként minden segítséget megkaptunk és kapunk azóta is, ami a nyúltartáshoz nélkülözhetetlen. Kedves, segítőkész tenyésztő, aki az elválasztás után is kíváncsi a nyuszira (és gazdira ). "

N. Ágota

"Szívből ajánlom a tenyészetet! A nyuszika, aki Alvinból Tomi lett, gyönyörű es cuki. Többször kerestem Andit, kértem tanácsot, mindig nagyon segítőkész volt! "

B. Lívia

"Mindenkinek ajánlom Andiék tenyészetét, egészséges, nagyon kedves, nyugodt, bújós nyuszikat nevelnek, amellett hogy mind gyönyörűséges! "

V. Andrea

"Minden szempontból csak ajànlani tudom a tenyèszetet. A tenyèsztők kedvesek, segítőkèszek ès gyönyörű, egèszsèges , imàdnivaló minden kisnyuszi!!!! A LEGJOBB VÀLASZTÀS VOLT ! "

K. Renáta

"Gyönyörű egészséges nyuszik, ajánlom a tenyésztőt! "

Ny. Bori

"Szívből ajánlom Mindenkinek! Fantasztikus, szeretettel teli Család és egytől egyig gyönyörű ,életerős Nyuszikák! Gondos odafigyelést kapnak és remek körülmények között élnek az állatkák! Egyszóval szuper tenyésztők !!! "

P. Ági

"Mindenkinek szívből ajánlom Andiékat. Fantasztikus körülmények között élnek Náluk a nyuszik (direkt nem a tartás szót használtam). Ha törpenyuszi, akkor csak is Tőlük. Szeretet, odaadás, szakértelem, ezekkel a szavakkal jellemezném még Őket. Végig kísérik minden nyuszi sorsát, szívesen segítenek bárkinek bármilyen kérdése is merül fel. Bátran vegyétek fel Velük a kapcsolatot! "

R. B. Bettina 

"Ha nyuszit szeretnél, jó helyen jársz! Szerintem nincs még egy ilyen tenyészet, ahol ilyen szeretetben és gondoskodásban nevelkednek ezek a Csöppségek! "

N. Henrietta

Aki egészséges és csodálatos Nyuszit szeretne azoknak a Flower Power tenyésztet ajánlom bizalommal!❤ Nekem egy Kislány, csincsilla színű nyuszim van tőlük! Csepike egy tünemény! Egészséges, nagyon okos, játékos és mellé még gyönyörű is!❤ Nagyon segítőkészek a tenyésztők akárhányszor kérdésem volt üzenetben, gyorsan kaptam választ!🥰🤗 Náluk csak is Álom nyuszik találhatóak! Amióta Csepi megvan azóta boldoggá teszi a mindennapjaimat!❤ Kézhez szoktatva és szobatisztán került hozzám 7 hetesen!❤ Mindenkinek nagyon ajánlom a Flower Power tenyészetet🥰

Cs. Alexa

A neten találtam rá a Flower Power tenyészetre hosszas keresgélés után, jobbat nem is találhattam volna! Kedvesek, segítőkészek, igényesek. A kis nyuszilányomon is látszik, mennyire hozzáértő, szerető es gondoskodó családból érkezett hozzánk! Köszönjük a mi kis boldogságunkat Flower Power!😁

Hné N. Bernadett

Csoda emberek, csoda nyuszik. Imádás :)

L. Alexandra


Nagyon gondos tenyésztő, szeretettel, odafigyeléssel, szakértelemmel nevelt nyuszik.

Most lett az első nyuszim, ami tőletek van, (pedig sok éve nyuszigazdi vagyok), de ezután ha majd újra lesz, az is tutira a Flower Powertől lesz!!! 🥰🥰🥰

P. Vanda


Nagyon aranyos kisnyuszit hoztunk el, aki pár nap alatt megbarátkozott az új környezettel és velünk is Andi meg nagyon segítőkész, mindig válaszol ha kérdésem van Csak ajánlani tudom a Flower Power-t

K. Valéria


Folyamatosan követem az újabb nyuszikák fotóit. És bekell látni hogy nagyon szép az összes. Egészségesek, kis élettel teliek. Sajnos sok ismerősömnél tapasztalom hogy máshonnan szerzett kisnyuszijukkal nincs meg az a bizonyos kötelék. Ám az én kisnyuszim és köztem megvan. Saját kis személyisége van és megvagyok bizonyosodva róla hogy ez a Tenyésztő remek munkájának a gyümölcse!!! Köszönöm ❤️🙏🐰 #legjobbtenyeszet

T. Fanni